28.4.2014

Onni ja Ilona - Saumanvara-kampanja

Onni ja Ilona järjesti ideointikampanjan uudesta katselukuvakankaastaan. Mietiskelin muutaman päivän, osallitunko, koska tällä projektilla oli deadline. Tarvepohjainen idea kuitenkin vaati toteutusta, joten tilasin yhden rivin kuvia.
 Olen kyllästynyt kaivamaan lattialle heitettyjä leluja takapenkin jalkotilasta, joten päätin tehdä Murmelille ja Tintille lokerikot pikkutavaroita varten. Taustakankaalla on menneisyys kuutionmuotoisena rahina. Molemmat halusivat osallistua suunnitteluun ja muutamasta kuvasta vähän oli riidanpoikasta, mutta sopu löytyi.

Murmeli vahtii ampiaisen ompelua omaan lokerikkoonsa.


Suunnittelin muka helpon ja siistin kiinnityksen autoon. Molemmissa penkinsuojissa / lokerikoissa on yläosassa napinlävet niskatuen tappien kohdalla. Pelkääjänpaikalla asennus oli lastenleikkiä: selkänoja takakenoon, niskatuki irti ja lokerikko ja niskatuki paikoilleen. Kuskin penkki aiheutti ongelman. Istuimen sähkösäädöt eivät toimi, joten toiseen lokerikkoon täytyi vielä muuttaa kiinnitysmekanismi. Ei muuta kuin napinläpien kohdalle viillot ja tarraa reunaan, ettei takapenkkiläiset vedä koko systeemiä syliinsä.
P.S. Murmeli lupasi,että Tirppa saa lainata hänen ampiaistaskuaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti